Waarom Funeral Manager ?

Een origineel concept !

We bekijken uw behoeften, manier van werken en personaliseren onze software naar uw benodigdheden.

Videopresentatie

Presentatie

Online software

Gehost op onze webservers, er is geen installatie op uw computer vereist. De software werkt via uw normal webbrower (internet explorer, firefox; safari, opera, chrome,...)

Creëren van documenten

Zodra de overledene opgenomen is in de databank zal het programma u voorstellen verschillende gepersonaliseerde documenten aan te maken (dossier overledene, aanvraag tot crématie,eredienst,...)

Opvolging van uw papierwerk

Funeral Manager is uitgerust met een systeem om al uw stappen te volgen afhankelijk van het type begrafenis. In geval van vergetelheid zal het u verwittigen om er voor te zorgen dat al de stappen zijn afgerond voor de dag van de begrafenis.

Personnalisatie van de software

De coderingsinterface en de gegenereerde documenten zijn gebaseerd op uw huidig papierwerk. U hoeft niets te wijzigen aan uw gewoontes of aan uw manier van werken.

Centralisatie van documenten

Er is per overledene een individuele locatie voorzien. Hier kan u de nodige bijlage aan toe voegen (van elk formaat: Word, PDF, JPEG,... ). Deze zullen dan toegankelijk zijn door uw medewerkers.

Facturatie

Bestelbonnen creëren, prijs offertes met een enkele klik. EEN module met statistieken zorgt voor een goede opvolging!

Online rouwbetuiging

Onnodig de website te wijzigen, wij kunnen online een rouwbetuigingsmodule op uw bestaande website implementeren. U ontvangt vervolgens onmiddellijk de rouwbetuigingen van de bezoekers om ze nadien over te brengen aan de families.

Elektronische identeitskaart

Win nog meer tijd, door alle gegevens van de overledene elektronisch in te lezen. Tevens al zijn contacten, dankzij de identiteitskaart.

Archiveren

Dankzij de databank kan u, in enkele klikken, een overledene of een afgesloten dossier terugvinden.

Notificaties

Ontvang notificaties in reële tijd in verband met u taken. Verzend meteen informatie door naar u collega's via de smartphone.

Weergeven op schermen

Meldingen voor overlijden en uitvaartinformatie op een of meer schermen voor uw uitvaartcentra. Een wijziging van de overleden kaart zal een onmiddellijke update van het scherm op deze schermen veroorzaken.

Inloggen Enaos

Bent u een Enaos-klant? Breng de gegevens van uw overleden persoon met één klik over naar uw Enaos-account. Vermijd dubbele codering op 2 verschillende platforms.

CONTACTEER ONS

+32 (0)2 899 86 66

Rue de l'industrie 20
1400 Nivelles